maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ote elämästä!

A dream come true! Tänään hain pitkän odottamisen jälkeen postista yhden erityisen ihanan paketin. Jännityksellä revin kääreet heti auki kotiin päästyäni ja huokaisin sisällön nähdessäni. Ne olivat juuri niin ihanat kun arvelinkin! Hintaa oli ehkä hieman enemmän kun normaalisti kuuden lasin satsista maksaisin, mutta koska todellakin HALUSIN nämä ja kyseessä oli vielä täysin virheettömät ja siistit yksilöt, päätin sijoittaa, vaikka vähän kirpaisikin. Tämä sikspäkki kustansi muistaakseni 35 euroa.

Kyseessä on siis himoitsemani Aleksi Perälän Ote-sarjan juomalasit hiekan värisenä. Olen ihastunut! Astiakaapista alkaa rehellisesti sanottuna loppua juomalasitila, mutta nämä oli ihan pakko saada mahtumaan ja pesukoneen kautta käyttöön. Juomahetket muuttuivat taas hieman ihanammiksi.



 Nämä ovat sirot, mutta samalla jämäkän oloiset, ei liian pienet eikä liian isot. Sopivat käteen ja väri on hieno, mutta ei liian silmäänpistävä. Ote-juomalasit pinoutuvat näppärästi ja näin vievät astiakaapista leveäksi juomalasiksi suhteellisen vähän tilaa. Ehkäpä näitä voisi käyttää vaikka jälkiruokamaljoinakin sorbetille tai muulle lusikoitavalle kylmälle jälkkärille. :-)
Nämä juomalasit sopivat saumattomasti yhteen aiemmin esittelemieni Ote-viinilasien kanssa ja luovat mahdollisuuden rentoon, mutta siistiin kattaukseen silloin kun nautitaan viinistä ja ruuasta, mutta ei kuitenkaan hienostella. Hiekka ja savunharmaa sopivat muutenkin Iittalan tuotteissa yleensä yhteen, molemmat kun ovat tumman vivahteikkaita, mutta kuitenkin neutraaleja sävyjä.



Kuvausrekvisiittana Finlaysoninen Talvi-kuosinen pöytäliina. 

Pahoittelen kuvien heikkoa laatua, kamerassa on todellakin jokin tuntematon vika tai sitten käyttäjän taidot ovat kadonneet kokonaan!

1 kommentti:

  1. Kauniin värisiä Ote laseja! Paikallisesta marketista keväällä löysin sinisenä Ote laseja, mutta täytyypä tarkistaa mitä "lajia" ovat. Kahden kappaleen pkt maksoi muistaakseni 3E.

    VastaaPoista